Meer resultaten voor groepsactiviteiten breda


groepsactiviteiten breda
Activiteiten Arrangementen Bootje Varen Breda.
Eerst een film opgenomen in de binnenstad van Breda en vervolgens genoten van een High Beer en diner in het donker, dineren in het donker is echt een aanrader! Download onze brochure. Maak een keuze. Waarom Bootje Varen Breda? 8 jaar dé groepsuitjes specialist van Breda. Compleet verzorgde groepsactiviteiten op maat.
BeleefBreda Specialist in groepsactiviteiten.
BeleefBreda Specialist in groepsactiviteiten met beleving. Vernieuwende producten en een veelzijdig aanbod voor grote en kleine groepen. BeleefBreda onderscheidt zich door een snelle en heldere werkwijze gecombineerd met een persoonlijke benadering. Vorige Volgende vermelding. Van Coothplein 39A, 4811ND Breda, Nederland.
Top 4 Instructeur Groepsactiviteiten profiles LinkedIn.
Assistent pr-marketing bij Lastechniek Holland B.V. Breda Area, Netherlands industry. Leisure, Travel Tourism Current Assistent pr-marketing at Lastechniek Holland B.V. Past Public relations amp; events at WT77, Instructeur groepsactiviteiten at Beleef Breda, Allround en VIP medewerker at Pathé Theatres B.V.
Leuke groepsactiviteiten GPS spelen etc voor uw teamuitje.
Links en partners. Raaf Outdoor GPS-tochten, bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten. GPS-spel De Uitdaging. Bent u op zoek naar een gezellig uitje? GPS-spel De Uitdaging is meer dan alleen maar een stukje wandelen in het bos. Bij De Uitdaging ga je namelijk in een team de strijd aan met de andere teams. Gewapend met een GPS en wat andere materialen ga je op pad en onderweg moeten er een aantal opdrachten gedaan worden. Vergeet je telefoon niet want die zou je wel eens kunnen nodig hebben! Dit is je kans om te bewijzen dat je in het beste team zit en gaan voor de eeuwige roem nou ja eeuwig: in ieder geval tot het volgende uitje! Lekker even napraten in een gezellige omgeving? Dan kunt u bijvoorbeeld aansluitend barbecuen of genieten van een buffet! Locatie: Bergen op Zoom, Putte, Rucphen, Breda.
Beleef Breda Groepsactiviteiten met beleving Google.
Beleef Breda Groepsactiviteiten met beleving. Berichten van Beleef Breda Groepsactiviteiten met beleving. Beleef Breda Groepsactiviteiten met beleving. Wij zijn veilig aangekomen door het winterse weer. geen plus ééns. Beleef Breda Groepsactiviteiten met beleving. De laatste dag van onze stagiair Annelot!
Groepsactiviteiten Huisbrand Events.
Groepsactiviteiten die net even spannender, gezelliger of avontuurlijker. zijn, dat soort evenementen dus., boekt u gewoon bij Huisbrand Events. Wij zijn een professioneel. organisatiebureau dat al jaren zon slordige 5000 groepsactiviteiten per. U mag dus aannemen dat wij weten in welke stad in.
Baarle Outdoor Leisure Groepsactiviteiten Brabant.
Bij slecht weer zijn er verschillende programmas binnen die u kunt kiezen. Onze bosrijke locatie is gelegen in Brabant. In het grensdorp Baarle-Nassau / Hertog. Op de grens van Nederland met België, vlakbij Tilburg, Breda en het Belgische Turnhout. Vandaar Groepsactiviteiten Brabant.
Aanbod activiteiten Boerderij de Zellebergen.
Gelegen in Oudenbosch tussen Breda en Roosendaal is de boerderij is dé locatie bij uitstek voor zakelijke en groeps en teambuilding activiteiten. U en uw gasten staan centraal en de hele boerderij wordt alleen voor uw evenement gebruikt. Tijdig boeken is dan wel een voorwaarde. Onze kinderopvang en animatie tijdens een groepsactiviteit is professioneel verzorgd en overnachten is op onze boerderij heel goed mogelijk. En er is volop gratis parkeerruimte. Er zijn heel veel sportieve, creatieve en relaxt mogelijkheden te organiseren in en rond onze boerderij. Een kleine greep populaire items.: Ik hou van Holland-quiz. GPS Teambuilding Tour. Eendenrace in Citroen Deux Chevaux. XI Games A mikado, Twister. XI Games B vier op een rij, galgje. Speciaal op onze locatie bieden wij diverse mogelijkheden voor groepsactiviteiten en teambuilding op maat.

Contacteer ons