Meer resultaten voor teambuilding rotterdam


teambuilding rotterdam
Teambuilding activiteiten Rotterdam AroundTown.
Over ons Around Town. De leukste teambuilding activiteiten in Rotterdam om aan een goed op elkaar ingespeeld team te werken. Teambuilding activiteiten Rotterdam. De teambuilding activiteiten die Around Town in Rotterdam aanbiedt zorgen ervoor dat je elkaar goed leert kennen en op elkaar leert vertrouwen.
Surprise teambuilding uitje Rotterdam Sport.
2 mei 2016 Barbara van Bergen. Surprise teambuilding uitje. Deze maand geeft Barbara van Bergen ons een kijkje in het leven van een topsporter. Hier lees je haar blog! Een paar weken geleden kregen we te horen dat we een tweedaags teamuitje zouden hebben.
Teambuilding Rotterdam.
Teambuilding Kinderdam Rotterdam-Zuid. Voor de op Zuid gelegen locatie Bloemhof van kinderopvang organisatie Kinderdam uit Rotterdam verzorgden we op een mooie zaterdagochtend een teambuilding bijeenkomst waarbij we in teams een aantal mozaiekpanelen maakten. De dames gooiden er de nodige kleur en werklust tegenaan, zodat het gebouw nu is opgefleurd met een viertal mozaieken.
Teambuilding Trainingen / Cursussen in Rotterdam Vergelijken Springest.
Opleiderscore: 88, Patrick Schriel Coaching Training heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 23 ervaringen. Teambuilding met DISC. Rotterdam, Amsterdam en 44 andere regio's.' Teambuilding met DISC is een krachtige ervaringsgerichte teambuilding die de samenwerking een boost geeft met direct resultaat.
Teambuilding Rotterdam Monsterevents.
Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht naar het juiste teambuilding uitje in Rotterdam. Of het nu gaat om een creatief teambuilding uitje of een actief teambuilding uitje, wij hebben altijd een teambuilding programma dat past bij uw collega's' of groep.
Teambuilding Rotterdam VR4play.
Virtual reality teambuilding. Waanzinnige samenwerking spellen. Elkaar leren vertrouwen onder extreme omstandigheden. Genieten van elkaars prestaties op grote schermen. Arrangementen met diner of lunch voor kleine en grote groepen. bekijk onze mogelijkheden. onze games belevingen. Bekijk zelf hoe divers ons aanbod is. Space Pirate Trainer. The Brookhaven Experiment. 08.Waltz of the Wizard. Richie Plank Experience. 15.The Belko escape experiment. 16.The Night Cafe. 17.Dreams of Dali. wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen bel dan 0107371132 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Het bericht is succesvol verstuurd. Vraag of bericht. 3068 JP Rotterdam.
Bedrijfsuitjes in Rotterdam originele teambuilding voor uw bedrijf.
Dat begint al bij ons nieuwe CS of zoals wij het in Roffa noemen Station Kapsalon, en gaat door tot in de kleinste restaurantjes van de stad. RotterdamseUitjes is al jarenlang het bekendste adres voor uitjes, activiteiten en teambuilding in Rotterdam en omgeving.
Teambuilding Zwarte Zwaan Events. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Combineer en profiteer! Kies voor een teambuilding in Rotterdam waarbij iedereen tot zijn recht komt. Rotterdam tijdens de teambuilding beter leren kennen? Wat dacht je van een cursus plat Rotterdams? Tijdens deze teambuilding leert het team de fijne kneepjes van het Rotterdams.

Contacteer ons