Op zoek naar workshops breda?


workshops breda
Popworkshops Popcorner Breda Repetitieruimtes Studio Concertzaal Popcorner Breda meer dan muziek.
Daarnaast biedt Popcorner Breda nog diverse cursussen aan waaronder live en studiotechniek en Adobe Premiere. Schrijf je hiernaast in voor de workshops en wij nemen contact met je op om te kijken hoe we jou het beste op weg kunnen helpen.
Cursussen, lessen en workshops in Breda.
Cursussen, lessen en workshops. Volksuniversiteit Breda ontwikkelt activiteiten op het gebied van volwasseneneducatie. Hiermee wordt het principe van Een leven lang leren onderstreept. De cursussen worden gegeven op diverse locaties in en rondom Breda. Ieder jaar staat in het teken van een ander thema.
ZZP workshops in Breda Zaken Expert.
ZZP workshops in Breda. ZZP workshops in Breda. Maak je onderneming sterker met de ZZP-workshops in Breda! Een van de drie starters valt binnen 2 jaar af. Het lukt ze niet om strateeg, marketeer, verkoper en boekhouder in één te zijn.
Inspirerende creatieve workshops voor iedereen! Home Punchworkshops.
Inspirerende creatieve workshops voor iedereen! Welkom bij Punchworkhops, hét atelier voor professioneel machinaal naaldvilten. Van beginnersworkshops tot masterclasses, van punchmachines tot wandkleden, wij weten van Punchen het naadje van de kous! Punch heeft een nieuw atelier! Wij zijn nu gevestigd aan de Van Schootenstraat 23a, 4835 CJ BREDA.
Workshops voor vrouwen in Breda Workshoppen.nl.
Workshops voor vrouwen in Breda. Speciaal voor alle dames die in Breda willen deelnemen aan een leuke workshop, hebben wij de meest verrassende, leerzaamste en allerleukste workshops voor vrouwen in Breda geselecteerd. Deze workshops zijn onder andere leuk voor uitjes als een vrijgezellenfeest of een groepsuitje met uw vriendinnen.
Activiteiten in Breda 1001activiteiten.nl.
De tandem, een niet geheel onbekend vervoermiddel, is een fiets voor twee personen waarbij teamwork en gezelligheid centraal staan en waarmee mooie tochten gemaakt kunnen worden. Workshop Erotische chocolade en cupcakes Tilburg/Breda. 3250, per persoon. Vanaf 10 personen in Tilburg en vanaf 15 personen in Breda. Creatieve workshops Chocolade workshop.
Workshops-vacatures in Breda oktober 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor CADkoop Vacatures in Oosterhout. Big Bazar 104 reviews Breda. Je wordt in de praktijk opgeleid door ervaren collega's' en volgt een aantal trainingen en workshops, speciaal gericht zijn op jouw functie. 21 dagen geleden vacature opslaan meer.
Groepsuitjes Vrijgezellenfeest Tilburg Breda Femz workshops en citygames.
Wanneer je bij FEMZ in Tilburg of Breda een vrijgezellenfeest wil organiseren, dan kun je uitgaan van een aantal zekerheden. Allereerst zul je altijd worden verrast door de originaliteit van onze workshops waarbij er absoluut een aanspraak op een ieders creativiteit wordt gedaan.

Contacteer ons