Meer resultaten voor breda activiteiten


breda activiteiten
Afdeling Breda KNNV Vereniging voor Veldbiologie.
De KNNV-afdeling Breda organiseert regelmatig cursussen, workshops, lezingen en excursies naar allerlei natuurgebieden in Nederland en België. Deze activiteiten vinden gedurende het hele jaar plaats, afhankelijk van het seizoen. De lezingenavonden worden georganiseerd in de wintermaanden, in samenwerking met de IVN-Mark Donge.
Activiteiten Tientjes Breda Tientjes Breda.
De vrijwilligers van Tientjes Breda zijn constant bezig met het organiseren van leuke activiteiten. Lees aan welke Tientjes Breda activiteiten je mee kan doen. Tientjes Breda maandelijkse wandeling. E lke laatste zondag van de maand organiseert Tientjes Breda een gratis en gezellige wandeltocht door het Mastbos.
Breda Promotions Activiteiten in en rond de stad Breda.
Hartelijk welkom op de website van Breda Promotions. Sinds 1992 kunt u bij ons terecht voor bijzondere activiteiten in en rond de stad Breda, georganiseerd door een betrouwbaar team met gedegen kennis van en ervaring met de stad Breda en haar bewoners.
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Breda.
De leukste uitjes in en om Breda. Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen. Tussen al onze tips voor festivals, concerten, voorstellingen, workshops, tentoonstellingen, open dagen en proeflessen vind je vast een leuk uitje!
MCB Integratie activiteiten Mondiaal Centrum Breda.
Historie van het pand. MCB Integratie activiteiten. Het Mondiaal Centrum Breda zet zich in voor vluchtelingen. Daarvoor heeft ze onder andere het Maatjesproject opgestart. In het kader van dit maatjesproject, probeert het MCB bij te dragen aan de integratie van deze vluchtelingen.
Betaalbare vriendinnen uitjes in Breda.
Speel dit nu niet aan de keukentafel, maar in het gezellige centrum van Breda! In dit spel ben jij een ijverige vastgoedmanager die zo veel mogelijk panden in bezit wil krijgen. Het wordt een spectaculair en modern teamspel met tablet en portofoons. Activiteiten 1 10 van 93.
Activiteiten in de Baronie van Breda.
Baronie van Breda Over dit gebied Toegankelijkheid Activiteiten Routes Bezienswaardigheden Overnachten Werk in uitvoering. De Baronie van Breda biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied.
Activiteiten Breda.
Iedere eerste maandag van de maand organiseren we een wijn/bierproeverij in de proefkeuken van Jumbo Foodmarkt Breda. Daarnaast vinden er diverse workshops plaats, houd onderstaande agenda in de gaten voor actuele data en tijden. 14.00 16.00 uur. Aanmelden niet nodig.

Contacteer ons